Kategorie

telefon: 531 043 433

czynny w godzinach: 9:00-17:00

e-mail: art@sarzynski.com.pl

Smaki tortów

TORT CZEKOLADOWY z nutką pomarańczy

Delikatny biszkopt czekoladowy przekładany aksamitną masą z dodatkiem: oryginalnej belgijskiej czekolady i dodatkiem konfitury z pomarańczy własnej produkcji.

TORT CZEKOLADOWY z masą pomarańczową

Delikatny biszkopt czekoladowy przekładamy masą z dodatkiem domowego sosu z pomarańczy.

TORT CZEKOLADOWY z masą miętową

Delikatny biszkopt czekoladowy przekładany orzeźwiającą masą miętową.

w dół

TORT CZEKOLADOWY z wiśniami w rumie

Delikatny biszkopt czekoladowy przekładany aksamitną masą z dodatkiem: oryginalnej belgijskiej czekolady i wiśni w rumie.

TORT CZEKOLADOWO-MALINOWY

Delikatny, nasączany ponczem biszkopt czekoladowy przekładany masa malinową oraz domową konfiturą malinową.

TORT CZEKOLADOWY z nutką maliny

Delikatny, nasączany ponczem biszkopt czekoladowy przekładany masa czekoladową o intensywnym smaku oraz konfiturą malinową własnej produkcji.

w dół

TORT CZEKOLADOWY z nutką porzeczki i chrupiącą niespodzianką

Subtelny biszkopt czekoladowy nasączony ponczem, delikatna masa na bazie belgijskiej czekolady, konfitura z porzeczki własnej produkcji, prażone migdały w czekoladzie.

TORT CZEKOLADOWY ze świeżymi malinami i chrupiącą niespodzianką

Subtelny biszkopt czekoladowy nasączony ponczem, delikatna masa na bazie czekolady belgijskiej, świeże maliny, prażone migdały w czekoladzie. Dostępny w miesiącach: lipiec, sierpień i wrzesień.

TORT MALINOWY

Subtelny biszkopt nasączony ponczem, przekładany lekką masą malinową oraz domową konfiturą z malin. W sezonie letnim polecamy dodatek świeżych malin.

TORT TRUSKAWKOWY

Subtelny biszkopt nasączony ponczem, przekładany lekką masą truskawkową oraz domową konfiturą z truskawek. W sezonie letnim polecamy dodatek świeżych truskawek.

w dół

TORT KAJMAKOWY z porzeczką

Blaty biszkoptowe z drobinkami belgijskiej czekolady nasączone ponczem. Przekładane puszystą masą, kajmakiem i porzeczkową konfiturą własnej produkcji.

TORT MARCHEWKOWY

Puszysty biszkopt z dodatkiem startej marchwi i cynamonu, przełożony puszystą masą z dodatkiem sosu pomarańczowego i serka śmietankowego.

TORT MIGDAŁOWY z masą miętową

Delikatne blaty z dodatkiem migdałów i białej czekolady przekładane orzeźwiającą masą miętową.

w dół

TORT BEZOWY z masą kawową

Cienkie blaty bezowe z dodatkiem mielonych migdałów, przekładane aromatyczną masą kawową z alkoholem.

TORT BEZOWY z czekoladą

Cienkie blaty bezowe z dodatkiem mielonych migdałów, przekładane aromatyczną masą czekoladową z alkoholem. Polecamy dodatek świeżych malin w miesiącach: lipiec, sierpień i wrzesień.

TORT KAWOWY z malinami

Subtelny biszkopt kawowy nasączony ponczem, przekładany lekką masą kawową i domową konfiturą malinową.

w górę

Serwis korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookies w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.