Dekorowanie tortów książka Lublin, Warszawa - Pracownia Sarzyński
pracownia artystyczna sarzyński

Książka

Książka “moje cztery pory roku” - Iga Sarzyńska

“Moje cztery pory roku” to niezwykła i piękna podróż do magicznego świata wypieków. Przedstawiam w niej swoje pomysły na urocze dekoracje tortów, babeczek i pierniczków.

Piękne zdjęcia Kingi Błaszczyk - Wójcickiej przeplatają się tu z moimi poradami i dokładymi instrukcjami.

Dzięki nim dekorowanie wypieków okaże się zaskakująco proste.
Moja publikacja to wspaniały prezent nie tylko dla osób lubiących wypieki i ich dekorację.

To wyjątkowy podarunek dla wszystkich tych, którzy kochają piękno i unikalne przedmioty.

Książka “Moje cztery pory roku” Igi to niesamowicie barwna podróż pokazująca nam to, co najpiękniejsze w naszych sadach, ogrodach, lasach i polach.
paweł małecki
Książka piękna w kolorach i perfekcyjna w wykonaniu dekoracji oddaje wyśmienicie charakter autorki.
Bożena Sikoń
Myślę, że książka ta stanie się obowiązkową pozycją dla każdego, kto choć trochę interesuje się cukiernictwem lub zwyczajnie kocha piękne rzeczy.
Tomasz Deker
Przekładając kolejne strony przenosiłem się w cudowny cukierniczy świat, gdzie każdy detal, estetyczny dotyk autora podkreśla to, co najpiękniejsze w cukiernictwie.
Michał Doroszkiewicz

Każdy, kto zagląda do Pracowni Artystycznej Sarzyński, podziwia niesamowite wypieki i małe dzieła sztuki cukierniczej. Przygotowane przez cukierników, którzy uczyli się fachu w profilowanych szkołach i od swoich kulinarnych mistrzów torty ślubne i okolicznościowe, ciasta i babeczki, pierniczki oraz smakowite pączki, powodują burczenie w żołądku i sprawiają, że nikt nie jest w stanie im się oprzeć. Sława wypieków z cukierni, bazujących na najlepszych surowcach jak belgijska czekolada, prawdziwe masło i świeże owoce od lokalnych dostawców, sprawiła, że każdy chciałby jeść ciasta wyjątkowe, nie tylko w smaku, ale także wyglądające olśniewająco.

Deklarujemy, że chociaż dekorowanie tortów nie jest łatwe, w domowym zaciszu można się nauczyć, jak to robić! „Moje Cztery Pory Roku” autorstwa Igi Sarzyńskiej to wyjątkowa książka o tortach, która powinna trafić do rąk każdego miłośnika słodkości. Napisana i przygotowana przez doświadczoną mistrzynię cukiernictwa, może trafić do każdego domu i być prawdziwym elementarzem tworzenia słodkości. Autorka książki o dekorowaniu tortów, ciast, ciasteczek, pierników i babek udowadnia, że przy odrobinie zapału, kierując się wskazówkami specjalistki, można we własnej kuchni stworzyć prawdziwą pracownię cukierniczą.

Barwna, z licznymi stronami, pięknie wydana książka o tortach i innych wypiekach „Moje Cztery Pory Roku” podzielona jest na cztery rozdziały, z których każdy nawiązuje do innej pory roku. Wiosna, lato, jesień i zima różnią się przecież od siebie i różnicują ochotę na konkretne smakołyki. Porady zawierają niezbędne przepisy na desery, instrukcje i wskazówki, a także szablony do pieczenia ciastek, pierników i tworzenia cukrowych kwiatów. Pomysły na dekoracje są idealnie dopasowane do potrzeb wyznaczanych przez upływ dni w kalendarzu. To podręcznik dla początkujących, którzy chcą się przekonać, że pieczenie małych dzieł sztuki jest w zasięgu ich marzeń.

”Moje Cztery Pory Roku”, książka o dekoracji tortów i tworzeniu innych wypieków wzbogacona została też o piękne zdjęcia Kingi Błaszczyk - Wójcickiej. Można więc wzorować się na nich, co jeszcze bardziej ułatwia zabawę w cukiernika. Książka dzięki temu staje się też idealnym prezentem dla osób, które lubią przygotowywać wypieki i dla tych, którzy stawiają w kuchni swoje pierwsze kroki. Może być także pamiątką i wyjątkową dekoracją wnętrza.

Instagram

Pracownia artystyczna Sarzyński

przejdź na instagram
INFORMACJA O POLITYCE PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH
W celu dostarczania naszych usług wykorzystujemy pliki cookies. Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookies, opcjach wypisu oraz internetowego traktowane jest jako zgoda na politykę przetwarzania danych osobowych.
akceptuję